Døgnvagt

Vagtordning udenfor åbningstiden

Uden for vores normale åbningstid kan man ved akut opstået sygdom ringe på vores almindelige telefonnummer 58855499, hvorfra der altid døgnet rundt 365 dage om året viderestilles til vagthavende dyrlæge.

Der er altid 2 dyrlæger på tilkaldevagt - en til mindre husdyr og en til stordyrspraksis.

Honorarer for konsultation i vagten tillægges et vagttillæg på 100% frem til kl 23. Efter kl 23 er tillægget på 200%. Alle vagtopkald skal afregnes kontant med vagthavende dyrlæge.

Vagten passes på skift af dyrlæger, der deltager i Vestsjællands Dyrlægevagt. Det er Gørlev Dyreklinik, Kalundborg Dyreklinik, Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik i Kalundborg, Snertinge Dyrehospital, Mørkøv Dyreklinik, Odsherred Dyrehospital, Dyreklinikken Dit Dyr i Fårevejle og Holbæk Dyrehospital der opretholder vagtbemandingen.

Efter kl. 23 kan det forekomme at telefonen for mindre husdyr viderestilles til Københavns Dyrehospital.

Alle opkald der ikke har med akut opstået behandlingskrævende sygdom at gøre henvises til vores normale åbningstid på hverdage 8.00 - 17.00

Vagtordningen for heste er en medlemsordning, hvor dyrlægerne står til rådighed for akut behandlingskrævende sygdom 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Se mere under menuen til venstre.

 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.