Foder og petshop

Foder og petshop

Vi sælger foder til raske hunde, katte, fritter og fugle. Vores foder er tilpasset forskellige aldersgrupper hos raske dyr. Desuden forhandler vi også specialfoder til hunde og katte med behov for en sygdomsdiæt.

Vi fører Hills, Specific, VetPro plus ganske lidt speciel foder fra Royal Canin. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om hvilket foder, der vil være løsningen for dit dyr.

Står du og mangler modermælkserstatning til hunde eller katte har vi også det i butikken.

Butikken har også plejemidler, kosttilskud, forskellige tyggeben, motiverende legetøj, foderbolde, kattegrus og transportkasser til katte.

Kom forbi og se hvad vi har - i butikken behøver du ikke at bestille tid.

Til fugle har vi
foder fra Nutribird, Kaytee og Kalkovit vitamin og -mineraltilskud. Vi har også sonder, sondesprøjter og PT 12 - et tysk mælkesyrebakterie produkt  der er godt til perioder med diarre, stress eller fugle i antibiotikabehandling.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.