Information til praktikanter

Vil du i praktik hos os?

Vi tager gerne imod praktikanter i det omfang, det er praktisk muligt. For at vores praktikanter får det optimale udbytte af opholdet kan vi kun have en praktikant ad gangen. Vi modtager mange forespørgsler og er ofte nødsaget til at sige nej. Det er derfor vigtigt at du er ude i god tid, hvis du vil i praktik hos os. Hvis du laver en aftale med os om praktik forventer vi, at du er engageret og interesseret og at du melder afbud, hvis du ikke kan møde op. 

Vores arbejdsdag starter på klinikken kl. 8.00 og varer indtil dagens arbejde er færdigt. Dagen slutter som hovedregel tidligst ved 17-tiden.

Vi kan ikke indrette os efter ønsker om at være færdige på bestemt tid, og vi kan ikke opfylde ønsker om kun at arbejde med en dyreart, da vores arbejdsdage er meget forskellige og uforudsigelige. Du skal være indstillet på at deltage i alle ansattes arbejdsområder - både sammen med dyrlægerne og sygeplejerskerne og indendørs så vel som udendørs og i alt slags vejr. 

Det er vigtigt at du hver dag møder op med godt humør, en stor madpakke, rent arbejdstøj og rene gummistøvler. Du må ikke have været i kontakt med svin i 48 timer før du møder op.

Det er Ove, der står for at lave aftaler om praktik. Han kan træffes klinikkens telefon 58855499 indenfor den daglige åbningstid.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.