Nytårsangst

Undgå utrygge hunde og katte i nytåret

Er din hund eller kat bange for lyde? Så kom ned og få en snak med os, vi kan måske afhjælpe den værste angst.

Fyrværkeri kan være en overvældende oplevelse. Flot spændende og fascinerende for de fleste, men for mange hunde og katte er oplevelsen skræmmende.

Tegn på angst er blandt andet uro, ørerne tilbage, rysten, piven, halsen

En mulighed er fodertilskuddet Zylkène og Kalm, som kan anvendes gennem hele december, tager mange gange toppen af utrygheden.

Du kan også høre om lyd-cd’er, der kan tilvænne din hund og kat til høje lyde.

Vi kan også tilbyde andre receptpligtige midler til at dæmpe fra mild til svær angst.

Der er også 3 gode råd til hvad du selv kan gøre (uden medicin) for at hjælpe dit kæledyr op til nytårsaften:

Aktiver hunden eller katten om morgenen inden der bliver skudt af. Så er der en naturlig træthed senere på dagen, hvor det måske ikke bliver så let at lufte hunden.

Giv dit kæledyr et gemmested eller rum hvor det kan føle sig i sikkerhed. Det skal være et sted, hvor der er så meget fred og ro som muligt. Gerne et sted den godt kan lide at være. Husk dyret kan både være bange for lysglimtene og lydene. Rul gardinerne ned og sæt gerne stille musik på. Hold katte inde nytårsaften.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.