Kørepraksis

De udkørende dyrlæger

Gørlev dyreklinik tilser også heste, alle slags produktionsdyr og hobbydyrehold. Vi udfører såvel planlagte som akutte dyrlægebesøg indenfor sygdomsbehandling, sygdomsforebyggelse, drægtighedsundersøgelser, kastrationer, kiropraktik, akupunktur, afhorninger og tandraspning - både manuel og med motorrasp.

Dagens besøg bliver planlagt efter morgenens telefontid ud fra en prioritering på baggrund af opgavens alvor.

Hvis du ringer op ad dagen efter at dagens tur er planlagt vil du blive opkrævet et ekstra gebyr da det ofte vil medføre ekstra kørsel og forlænge dyrlægens arbejdsdag når turene ikke kan planlægges fra morgenstunden.

Akutte besøg (f.eks. kritiske sygdomme og fødsler) vil altid blive prioriteret højest, men vi bestræber os på at imødekomme ønsker om tidspunkt så godt vi kan. Vi kan dog være nødsaget til med kort varsel at ændre besøgsrækkefølgen. Det er derfor en god ide altid at oplyse et telefonnummer så vi kan give besked hvis vi er nødsaget til at ændre besøgsrækkefølgen.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.